Červen 2009




Saturn Awards - CHANGELING

28. června 2009 v 17:09 | Emingos |  News
Angelina vyhrála cenu za nejlepší ženský herecký výkon.
Cena byla hodnocena za film Changeling.

http://cm1.theinsider.com/media/0/36/52/Angelina_Jolie_on_the_set_of_The_Changeling_1.0.0.0x0.432x432.jpeg



Angelina nesnáší Megan Fox, opustí Hollywood?

25. června 2009 v 15:58 | Emingos |  Bulvár List
Chce se stát americkou prezidentkou!




Megan Fox, která už ve čtvrtek vtrhne do českých kin díky filmu Transformers 2, je teď největší rivalkou Angeliny Jolie. Měla by totiž hrát příští Laru Croft! Angelina se možná z potupy rozhodla, že se stane političkou a zamíří si to až do Bílého domu!

Do fronty za Ronalda Reagana a Arnolda Schwarzeneggera se chce postavit Angelina Jolie, která hodlá jako zmínění pánové vyměnit hereckou profesi za vrcholnou politickou kariéru v USA. Podle přátel se vyslankyně dobré vůle při OSN hodlá v budoucnosti stát přímo prezidentkou Spojených států.
Možná ji k těmto myšlenkám přinutilo právě to, že v dalším dílu filmu Tomb Raider už zřejmě nebude hlavní hvězdou. Jeho děj bude vyprávět o mládí Lary Croft, a filmový štáb se tak poohlíží po mladší herečce. A vítězkou castingu se zřejmě stane právě Megan Fox. Angelina je tím znechucená a myslí si také, že ji Megan ve všem kopíruje - od hereckého stylu po tetování.
"Angelina přiznala, že ji Hollywood začíná nudit. A tvrdí, že se teď začala zaměřovat na Washington. Je zanícená pro lidská práva, válku a spravedlnost a myslí si, že by mohla více přiložit ruku k dílu a měnit svět tím, že by se zapojila do politiky. Velmi obdivuje Obamu a myslí si, že by mohla také provést velké změny, kdyby byla na jeho místě," uvedl hereččin kamarád pro britský Daily Express.

Ale partnerka Brada Pitta zatím do úřadu nespěchá a ve svých čtyřiatřiceti pomýšlí na prezidentství s výhledem až dvou dekád. "Vsadil bych opravdu hodně, že bude do dvaceti let první prezidentkou. Když si totiž Angelina něco usmyslí, dá do toho všechno… Je velmi odhodlaná a značně ovlivněná svou prací pro OSN," dodal zdroj.

blesk.cz


No nevím nevím spíše bych jí rád viděl ve filmu než v křesle Bílého domu.


Nejpřitažlivější a nejkrásnější ženou roku je Megan Foxová

25. června 2009 v 15:55 | Emingos |  Bulvár List
Na žebříček nejpřitažlivějších žen světa magazínu FHM se s napětím čeká každý rok. A pravidelně se v něm objevují jisté stálice, mezi něž dosud patřila Angelina Jolie. Ta je sice možná nejvlivnější celebritou současnosti, rozhodně už ale ne nejkrásnější, nejpřitažlivější a s největším sexappealem. Letos není ani v první desítce, zatímco Megan Foxová je na špici už druhý rok v řadě.

Megan Foxová je často přirovnávaná k Angelině Jolie.


Angelina jedničkou nebyla nikdy, ale letos dokonce klesla pod první desítku a to až na patnáctou příčku. Naopak Megan obhájila první místo z loňska. Dvakrát si zatím tuto výsadu dopřávala jen Jennifer Lopezová, které připadl titul nejpřitažlivější ženy světa v letech 2001 a 2002.

Nejpřitažlivější ženy světa pro rok 2009 podle magazínu FHM:
1. Megan Foxová
2. Jessica Albová
3. Scarlett Johanssonová
4. Jessica Bielová
5. Madeline Zimová
6. Adriana Limová
7. Elisha Cuthbertová
8. Heidi Montagová
9. Anne Hathawayová
10. Katy Perry


novinky.cz

Angeliny filmografie

24. června 2009 v 15:23 | Emingos |  Rozcestníky




Cyborg 2: Skleněný stín1993
cyborg Casella "Cash" Reesová
Nebezpečná síť1995
Kate "Acid Burn" Libbyová
Without Evidence1995
Jodie Swearingen
Love is all there is1996
Gina Malacici
Mojave moon1996
Eleanor 'Elie' Rigby
Foxfire1996
Margret 'Legs' Sadovsky
Pravé ženy1997
Georgia Virginia Lawsheová Woodsová
Ruce od krve1997
Claire
George Wallace1997
Cornelie Wallace
Zločin a trest v New York City1998
Glorie Mc Neary
Gia1998
Gia Marie Carangi
Blazniva runway1998
Joan
1999
Mary Bell
Narušení1999
Lisa Rowe
Sběratel kostí1999
Amelie Donaghyová
60 Sekund2000
Sara Wayland "Sway"
Lara Croft: Tomb Raider2001
Lara Croft
Sedmý hřích2001
Bonny Castle/Julia Russell
Život nebo něco takového2002
Lanie Karigan
Lara Croft: Tomb Raider Kolebka života2003
Lara Croft
Hranice zlomu2003
Sarah Jordan
Svět zítřka2004
Francesca Cook "Franky"
Alexander Veliký2004
Olympias
Zloděj životů2004

Mr. and Mrs. Smithovi2005
Jane Smith
Kauza CIA2006
Clover Wilson
Síla srdce2007
Mariane Pearl
Beowulf2007
Grendelova matka
2008
Fox
2008
Tygřice
Výměna2008
Christine Collins
Salt2010
Evelyn Salt

2011
Patrizie Reggiano

Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom
2011
Tygřice

Wanted 2
2011
Fox

















Bradova filmografie

23. června 2009 v 18:52 | Emingos |  Rozcestníky
Thelma a Louise1991J.D.
Senzační svět1992detektiv Frank Harris
Teče tudy řeka1992Paul Maclean

Kalifornie1993Early Grayce
Legenda o vášni1994Tristan Ludlow
Interview s upírem1994Louis

Favorit1994Elliott Fowler
Sedm1995
12 opic1995Jeffrey Goines
Sedm let v Tibetu1997Heinrich Harrer
Seznamte se, Joe Black1998Joe Black
Klub rváčů1999Tyler Durden
Podfu(c)k2000Mickey O´Neil
Mexičan2001Jerry Welbach
Spy Game2001
Tom Bishop
Dannyho Partaci2001
Rusty Ryan
Troja2004
Achilles
Dannyho Partaci 22004
Rusty Ryan
Mr. and Mrs. Smithovi2005
John
Babel2006
Richard
Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem2007
Jesse James
Dannyho Partaci 32007
Rusty Ryan
Po přečtení spalte2008
Chad Feldheimer
Podivuhodný případ Benjamina Buttona2008
Lt. Aldo Raine
Hanebný pancharti2009
Lt. Aldo Raine

Tree of Life, The
2010
Col. Percy Fawcett

Megamysl
2010


Lost City of Z
2010
Mr. O'Brien

Dirty Tricks
2011


Moneyball2012










































Angelina Jolie: V televizi se skoro rozplakala!

23. června 2009 v 15:28 | Emingos |  Bulvár List

Angelina Jolie v rozhovoru s moderátorem televize CNN Andersonem Cooperem prohlásila, že už nechce další vlastní dítě! O adopci ale hollywoodská kráska stále uvažuje. V další části rozhovoru se téměř rozplakala kvůli afgánskému sirotkovi.


Angelina Jolie - Salt 5. May

22. června 2009 v 16:03 | Emingos |  News
Trochu starší fotky z natíčení, ale chybí tu :-)

Angie's Vroom with a View | Angelina Jolie


Uprchlíci mi dali nové chápání života

22. června 2009 v 15:20 | Emingos |  News


Angelina Jolie si cení celého svého života mnohem více než kdy dříve, díky světových uprchlíkům. Zde je to, co 34-roků-stará herečka řekla v Today Show's Ann Curry:

Nelly - Manater

21. června 2009 v 16:38 | Emingos
Dost dlouho tu nic nebylo o Nelly Furtado tak jsem udělal měnší tvobu a ještě dnes dodam nějaké fotky.


Brad Pitt is a “Must Bastard”

21. června 2009 v 11:45 | Emingos |  News

Brad na své motorce.



Brad & Angelina Donate $1 Million to Aid Refugees

18. června 2009 v 19:36 | Emingos |  News

Brad a Angelina darovali $1 milion na pomoc uprchlíkum.

Peníze jdou na na pomoc vysídlených osob v Pákistánu.


Angelina Jolie & Hillary Clinton: Meeting Canceled !

18. června 2009 v 19:27 | Emingos |  News
Angelina Jolie & Hillary Clinton: Setkání zrušena!

Setkání mezi Angelinou Jolie a Hillary Clinton bylo zrušeno.
Hillary po cestě do Bílého domu spadla a utrpěla zlomeninu pravého kolena.
Byla hospitalizováná na kliniku v The George Washington University.

Angelina čekala spolu s Paxem a Maddoxem ve Washingtonu DC.


Angelina Jolie - World Refugee Day PSA

16. června 2009 v 19:03 | Emingos |  News
Světový den uprchlíků PSA



Brad Pitt & Angelina Jolie Donate $1 Million

15. června 2009 v 15:29 | Emingos |  News

Brad a Angelina dotovali nemocnici St. John´s v Missouri $1 Million.


5000 náštěv

13. června 2009 v 12:35 | Emingos |  Náštěvnost
Dnes 13. červan 2009 v dopoledních hodinách se náštěvnost dostala na toto číslo. Moc vám děkuji Obrazek dodam večer + nový desing bude ....

Brad Pitt Checks Out ‘Art Basel 40′

11. června 2009 v 11:44 | Emingos |  News

Brad v městě Basel.


Angelina s Bradem chtějí umlčet bulvár svatbou

8. června 2009 v 16:57 | Emingos |  Bulvár List

Zatímco bulvár se živí poslední měsíce články o krachu jejího vztahu s Bradem Pittem a hádkách kvůli penězům, ona plánuje veselku. Podle Angeliny Jolie má sňatek umlčet všechny nepřející žurnalisty a dokázat světu, že její vztah s hollywoodským idolem je stále pevný.

V minulosti to byla přitom ona, kdo několikrát Bradovu nabídku k sňatku odmítal.

"Obvykle je to Brad, kdo mluví o svatbě a manželství. Ale tentokrát to byla Angelina. Jeden jejich asistent jim poslal všechny výstřižky týkající se problémů jejich vztahu a Angelina se rozhodla, že by bylo asi nejlepší, kdyby se vzali a konečně ukončili tyto spekulace. Bradovi po tom ihned zahořely tváře, jak byl nadšený," uvedl zdroj pro britský Sunday Mirror.

A pokud chce Angelina s Bradem další děti, jediným řešením je manželství. "On se rozhodně chce oženit předtím, než by si pořídili další děti. Potřebuje vědět, že je mu Angelina zavázaná. Pokud by se stala paní Pittovou, byla by to pro něj jasná odpověď," dodal zdroj.

Brad a Angelina spolu žijí čtyři roky. Za tu dobu si pořídili šest dětí, tři vlastní a tři adoptivní.

Co na to říci at se to podaří, oni si jsou souzeni.
________________

Emingos 2008/2010

________________